نتایج جستجو برای عبارت :

سالاد شیرازی با ماهی

فلوئورزنی و فلوئورزدایی در روند صنعت آب شیرین کن: تحقیقات نشان می دهد که غلظت مطلوب یون فلوراید در آب آشامیدنی در محدودۀ 07 تا 1/5 میلی گرم است. افزایش آن سبب بیماری فلوئوروزیس و کمبود آن سبب پوسیدگی دندان خواهد شد. لذا باید میزان فلوئور آب در محدودۀ مناسب حفظ شود. مقدار فلوئور مناسب در دمای متوسط سالیانه 15 درجه سانتی گراد در حدود 1 میلی گرو در لیتر پیشنهاد می شود. این مقدار برای فصول تابستان و زمستان به ترتیب 0/8 و 1/2 میلی گرم در لیتر پیشنهاد می شو
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین مطالب

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
vakilekar tebyan97 spinasco streeeeet kimiadarooo chess-school fhritss darbimen mobile-bartar ciumamisma